Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Υπογράφηκε απο τον κ. Σπίρτζη η απόφαση για την επιστροφή των μεταταχθέντων;

Την ώρα που κάποιοι ασχολούνται με την μικροπολιτική κάποιοι άλλοι τρέχουν ασταμάτητα για τα θέματα του κλάδου μας.
Όπως ενημερωθήκαμε πριν απο λίγο, πρέπει να έχει υπογραφεί (μετά τις μεγάλες χτεσινές αντιδράσεις για την κατάργηση των δρομολογίων) η απόφαση για την επιστροφή των μεταταχθέντων μηχανοδηγών απο τον κ. Σπίρτζη.
Μετά απο 5 χρόνια
- αν αυτό ισχύει- εν μέρει θα αποκατασταθεί μια μεγάλη αδικία. 

Περιμένουμε νεότερα απο τον Πρόεδρο της ΠΕΠΕ Γενιδούνια Κώστα, που όπως μας είπε, χτες δικαιώθηκε η άποψη που έχουμε διατυπώσει χρόνια για την συνεργασίας του Σωματείου με τις τοπικές κοινωνίες.
Κίνηση που επετεύχθη χτες για πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια και προς την κατεύθυνση της επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τον σιδηροδρομικό κόσμο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου