Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Η διάλυση συνεχίζεται...

Σε κακή κατάσταση και η γέφυρα του Γαλλικού στην Μακεδονία.
Απο αύριο  Δευτέρα διακόπτεται η κυκλοφορία μεταξύ ΤΧ1- Αγχιάλου και οι  Αμαξοστοιχίες θα διοχετεύονται μέσω Αξιού-Γέφυρας. Θα επανδρωθούν εκ νέου σταθμοί, ενώ όπως μαθαίνουμε έχει διαλυθεί
η υποδομή της ηλεκτροκίνησης στην γραμμή απο όπου θα διέρχονται οι συρμοί και θα χρησιμοποιούνται και μηχανές Diesel μέχρι ένα σημείο.


Επίσης έχουμε πληροφορίες για σοβαρές παρατυπίες στον προγραμματισμό εργασίας των μηχανοδηγών στο Κεντρικό Μηχανοστάσιο, που βάζουν σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της κυκλοφορίας. Το θέμα θα εξεταστεί αύριο και θα σας ενημερώσουμε.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου