Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Αποκλειστικό: H επιστολή 3 δημάρχων για την κατάργηση των τρένων

Συνεχίζεται η μάχη που δίνει η ΠΕΠΕ μαζί με συναδέλφους απο το Λειανοκλάδι και τις τοπικές κοινωνίες για την επαναφορά των τρένων που κόπηκαν σήμερα. 
Το στέκι της έλξης παρακολουθεί τις εξελίξεις στενά και δημοσιεύει  αποκλειστικά την επιστολή των 3 δημάρχων στον Υπουργό Μεταφορών για το θέμα.Σε αυτήν αναφέρουν ότι τα τρένα είναι γεμάτα καθημερινά ενώ μεταφέρουν εργαζόμενους,φοιτητές,ασθενείς κτλπ με φθηνό εισητήριο.

Είναι τραγικό λάθος αναφέρουν 
να περιοριστούν τα δικαιώματα μετακίνησης τόσων ανθρώπων καλώντας τον Υπουργό να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να επανέλθουν άμεσα τα δρομολόγια.
Την επιστολή υπογράφουν οι Δήμαρχοι Λαμίας, Λιβαδειάς και Ελατείας


Όπως γράψαμε ο αγώνας συνεχίζεται.
Και η ΠΕΠΕ συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτόν τόσο δυναμικά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου