Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Δελτίο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον εκτροχιασμό

Σήμερα και ώρα 06:45 για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σημειώθηκε εκτροχιασμός δύο βαγονιών του εμπορικού τραίνου 23500, εντός του τούνελ των Τεμπών. Το εμπορικό τραίνο είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά με προορισμό την
Ουγγαρία.
Κανείς από το προσωπικό δεν έπαθε το παραμικρό.
Λόγω του συμβάντος έχει διακοπεί προσωρινά η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο σημείο αυτό για λόγους ασφαλείας, παρότι η γραμμή είναι διπλής κατεύθυνσης και αναμένονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των επιβατικών τραίνων του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οχήματα της πυροσβεστικής προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου