Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Θλιβερές οι εικόνες απο τον σταθμό Λαρίσης - Άλλη εικόνα δίνουν επιβάτες

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ οφείλει να προστατέψει την εικόνα και το κύρος της.   Και φυσικά περιμένουμε αντιδράσεις απο τα συνδικάτα για αυτές τις εικόνες. Αναλυτικά : 
Διαφορετική εικόνα δίνουν κάποιοι επιβάτες της 600. Σε διαδικτυακό τόπο διαβάζουμε



(και βλέπουμε εικόνες που σοκάρουν) : ό,τι και να πω, θα είναι εξαιρετικά λίγο να περιγράψει το παρακάτω σκηνικό στον σταθμό Λαρίσης, όπου ύστερα από καταγγελίες κάποιων επιβατών της πρώτης θέσης εναντίον άλλων επιβατών, που όπως φαίνεται δεν είχαν εισιτήρια, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάλεσε τα ΜΑΤ για αυτό τον λόγο.



 Έτσι ακολούθησε ξύλο στο χύμα σε παιδιά, ηλικιωμένους και ό,τι υπήρχε εκείνη τη στιγμή στον σταθμό.

Η τρομοκρατία είναι η μόνη λύση και για την κυβέρνηση της αριστεράς προκειμένου να επιβληθεί και να εξασφαλιστεί η αναπαραγωγή τους status quo, τα ΜΑΤ και τα ΔΕΛΤΑ εγγύηση αριστερής διακυβέρνησης του κράτους και φιλολαϊκών μεταρρυθμίσεων.





Εμείς θα πούμε το εξής.

Τα ΜΑΤ δεν έχουν καμία δουλειά στον σταθμό Λαρίσης.
Στον σταθμό Λαρίσης και στις σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις πρέπει να υπάρχει το αναγκαίο προσωπικό για να εξασφαλίζεται η ομαλότητα.
Είναι γνωστό ότι με την 600 ταξιδεύουν εκατοντάδες επιβάτες.
Θα πρέπει άμεσα να επιστρέψουν και οι μεταταχθέντες του κλάδου κίνησης,κλάδος που όταν ήταν επαρκώς στελεχωμένος , αποδεδειγμένα έδινε λύσεις σε τέτοιες εικόνες.
Τα ΜΑΤ μπήκαν στο Λαρίσης. Και κάποιοι θυμηθήκαν την τελευταία φορά που είχε ξαναγίνει αυτό. Δεκαετία του 90, όταν απεργοσπάστες πήγαν να τρέξουν τρένα σε ημέρα απεργίας και είχαμε σοβαρά επεισόδια.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο ως φάρσα.
Καλό είναι το Υπουργείο και η Κυβέρνηση να σκύψουν και να δουν τα προβλήματα απο άλλη οπτική γωνία και στην πραγματική τους διάσταση.

Το στέκι της έλξης - To blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου