Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Λύθηκε το πρόβλημα στην Πάτρα - Αλλαγές στα κυκλώματα

Μετά απο ενέργειες του Σωματείου κ σε συννενόηση με τον νέο Διευθυντή ΔΙΚΑΜ λύθηκε το πρόβλημα που προέκυπτε με τις μετακινήσεις των μηχανοδηγών απο την Πάτρα στο Κιατο με τα λεωφορεία κ τις ώρες έναρξης κ λήξης των υπηρεσιών τους.
Απο την Δευτέρα  (θα τρέξουν οι υπηρεσίες να προλάβουν το θέμα και στο τυπικό του μέρος ,διαφορετικά θα ισχύσει απο 1η Αυγούστου) οι συνάδελφοι μηχανοδηγοι θα
πληρώνονται κανονικά τις ώρες μετάβασης απο κ προς την Πάτρα.

Ένα πρόβλημα που λύνεται μετά απο 5 χρόνια.

Επίσης όπως είπαμε για τα κυκλώματα θα υπάρξουν αλλαγές στο ΜΑΙ και οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν ως εξής 50/51,52/55 και 56/59.Το εμπορικό θα γίνεται συνάντηση.

Εφόσον δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι επίκουροι για την Θεσσαλονίκη τότε το 60 θα γίνεται διανυκτέρευση με το 61.
Αν υπάρξουν ενδιαφέρομενοι για να μεταβούν στο ΜΘ , το τρένο θα γίνεται συνάντηση με το ΜΑΙ.Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Ρε τον Ψευτοθόδωρο.Μα καλά οι άλλοι γιατί δεν το λύνανε,
    Ω ναι. Ω συνδιαλλαγή. Ω ανταλλαγή επί προσωπικού. Ω κοιτάζω την πάρτη μου και όχι το σύνολο.Ω επί 30 χρόνια το ίδιο.
    Φααααππππππ, σβουπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή