Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Γιάννης Γρίβας:Απαιτούμε να παραιτηθεί η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ


Συνάδελφοι                                                                                                      Δυστυχώς όπως απεδείχθη η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ εντάχθηκε στο ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ της ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, του ΣΑΠΙΟΥ ΜΙΝΤΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ,  με την  ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΟΥ χαρακτήρα επηρεασμού της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των εργαζόμενων, των ανέργων, των συνταξιούχων. Με οπλισμένες τις πυροβολαρχίες του εκβιασμού, της κατατρομοκράτησης, της διαστρέβλωσης και του
ψεύδους, επιπλέον δε η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ συμπλήρωσε το πάζλ για να αποδείξει στην ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της, μεγαλούργησε στο άθλημα του ραγιαδισμού, της αλητείας, και της ρουφιανιάς. 
Με το «ΝΑΙ» πού προέτρεπε σήμαινε να αποδεχθούμε ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΚ-ΑΟΥΤ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ , και ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ( ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ). 

ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ γι αυτή την πρακτική γιατί για μια άλλη φορά αποδείξατε τι εκπροσωπείτε, εκπροσωπείτε σαφέστατα την ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ , την ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑ, καθώς και την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΛΙΤ. 
Σας προτρέπω να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ(πλειοψηφία της ΓΣΕΕ) αν έχετε περηφάνια και αξιοπρέπεια τόσο πολιτική όσο και ατομική. 

Είμαστε περήφανοι που ψηφίσαμε «ΟΧΙ» γιατί ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στις λογικές και αντιλήψεις του ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και μάλιστα θα τις πολεμήσουμε με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα. 
Δεδομένου ότι αποτρέψαμε τα ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ της διεθνούς και ευρωπαϊκής χρηματοπιστωτικής δεσποτείας και αποδείξαμε ότι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν υφίσταται παρά μόνο όταν μπορεί να τεθεί στην υπηρεσία της κοινωνικής προόδου.

 Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι δεν ανεχόμαστε την ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ, στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ των κοινωνικών συνθηκών που απαιτεί η χρηματοπιστωτική δικτατορία( ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΓΟΡΩΝ).                                                                                                                                                                  
      ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!........................                                                                                              

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ                                                                                                                                                          Γ.Γ. ΠΕΣΟΣΕ                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου