Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

Ο εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνάδελφος Βασίλης Ζαβογιάννης μας έστειλε και δημοσιεύουμε την ημερήσια διάταξη του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Διαβάζουμε: 

1.  Έγκριση σύναψης συμβάσεως μεταξύ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και ΟΣΕ Α.Ε. για τη μίσθωση οδικών μέσων.
2. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού του Τροχαίου Υλικού για τους Διαπεριφερειακούς Συρμούς του άξονα Πειραιώς-Αθηνών προς Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο και Καλαμπάκα, καθώς και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ  στο Μηχανοστάσιο Α.Ι. Ρέντη, στο Γ.Τ.Τ. 1 (Σίνα), στο Θριάσιο Πεδίο και στο Ικόνιο, σύμφωνα με το άρθρο 5 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Υπηρεσιών και Μελετών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (Υ.Α. Φ32/ΟΙΚ.20893/1601, ΦΕΚ 621/Β/25-4-2007).
3. Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης του Προσωπικού Ελέγχου και Κίνησης Αμαξοστοιχιών (ΔΙΠΕΚΑΜ) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. επί των αμαξοστοιχιών του προαστιακού δικτύου Αθηνών με προσωπικό φύλαξης (security), σύμφωνα με το άρθρο 7 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Υπηρεσιών και Μελετών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (Υ.Α. Φ32/ΟΙΚ.20893/1601, ΦΕΚ 621/Β/25-4-2007).
4. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης του Προσωπικού Ελέγχου και Κίνησης Αμαξοστοιχιών (ΔΙΠΕΚΑΜ) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. επί των αμαξοστοιχιών του προαστιακού δικτύου Αθηνών με προσωπικό φύλαξης (security) σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 2α και 3 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Υπηρεσιών και Μελετών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (Υ.Α. Φ32/ΟΙΚ.20893/1601, ΦΕΚ 621/Β/25-4-2007).
 5. Έγκριση κατακύρωσης πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των Αυτοκινητοστασίων Αθηνών, Πατρών, Θεσσαλονίκης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και σύναψης σχετικής σύμβασης μεταξύ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και της εταιρείας “OCEANIC SECURITY Α.Ε.”
6. Έγκριση κατακύρωσης πρόχειρου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού τροχαίου υλικού που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στις προαστιακές διαδρομές Θεσσαλονίκης –Λάρισας και Δυτ. Μακεδονίας και σύναψης σχετικής σύμβασης μεταξύ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και της εταιρείας «ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.- ΚΕΤΖΑΚΗΣ Γ. Ο.Ε.» 
7. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υπηρεσιών Πετρελαιοδοτήσεων για το Μηχανοστάσιο Αγίου Ιωάννη Ρέντη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Υπηρεσιών και Μελετών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (Φ32/οικ.20893/1601, ΦΕΚ 621/Β/25-4-2007).
8. Έγκριση σύναψης σύμβασης μίσθωσης δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε ξενοδοχείο του Κιάτου.
9. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών μίσθωσης δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 2α και 3 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Υπηρεσιών και Μελετών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (Φ32/οικ.20893/1601, ΦΕΚ 621/Β/25-4-2007).
10. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διεθνούς Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια καυσίμων κίνησης για το δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 6 του Κανονισμού Σύναψης και Εκτέλεσης Συμβάσεων Προμηθειών της εταιρείας (Υ.Α. Φ32/οικ. 20894/1602 ΦΕΚ 621/Β/25-4-2007).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου