Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Σιδηροδρομικός ο νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ


Ο 40χρονος Στέφανος Ξεκαλάκης, Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός που εργάζεται στην Διεύθυνση Μητρώου & Παρακολούθησης Ακίνητης Περιουσίας της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε είναι ο νέος Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Στην δήλωση του μετά την σημερινή του εκλογή αναφέρει 

Την προηγούμενη Τετάρτη απεδείχθη περίτρανα για πολλοστή φορά ότι το παραμύθι που κάποιοι συνέγραφαν σχετικά με το μνημόνιο και το αντιμνημόνιο «τελικά δεν είχε δράκο». Πλέον οι πολιτικές δυνάμεις θα κριθούν από τον πολιτικό τους λόγο από το κατά πόσο θα μπορέσουν να συνθέσουν και να συγγράψουν ένα αξιόπιστο πρόγραμμα που θα συμβάλλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.


Θεωρούμε, ότι μέσα από τις οργανωτικές διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν σήμερα μετά και το Συνέδριό μας, το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ξαναπιάσει το μίτο της σχέσης του με την ελληνική κοινωνία από την αρχή, να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία και να μπορέσει να συγχρονιστεί και να συστρατευθεί με όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο πλάι του, ώστε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για το μέλλον της χώρας.

Το στέκι της έλξης εύχεται στον συνάδελφο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου