Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Τι συμβαίνει στο μηχανοστάσιο Βόλου;

Ο συνάδελφος Γιάννης Μπαιρακτάρης μας κατήγγειλε ότι η Υπηρεσία συμπεριφέρεται στους μηχανοδηγούς σαν να πρόκειται για εργαζόμενους τρίτης κατηγορίας.Τόσο στον
προγραμματισμό εργασίας που βγαίνει στο γόνατο και όχι όπως ορίζεται απο τις κείμενες διατάξεις,όσο και για τις άδειες που δεν προγραμματίζονται σωστά.
Ο συνάδελφος εκπρόσωπος της +ΣυνΕξέλιξης στο ΣτΑ κάνει λόγο για συνδικαλιστική κλίκα που υφίσταται εδώ και χρόνια στο μηχανοστάσιο και απειλές που δέχεται το προσωπικό για δήθεν κλείσιμο της έδρας.
Για το θέμα έλαβε γνώση το Σωματείο χτες,μετά την καταγγελία του συναδέλφου μας,ενώ θυμίζουμε ότι την ευθύνη για τον Βόλο σαν Υπηρεσία την έχει κορυφαίος συνδικαλιστής!
Taaο στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου