Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ποιον ενοχλεί η διαφάνεια στο ΜΑΙ;

Για άλλη μια φορά τα στοιχεία των δευτερεύουσων  (υπερωρίες, νυχτερινά, αργίες κτλπ) τοιχοκολληθηκαν στο ΜΑΙ και για άλλη μια φορά,  κάποιοι ενοχλήθηκαν και τα κατεβασαν.Προφανώς ενοχλεί
η αποκάλυψη τεράστιων ανισοτητων μεταξύ του προσωπικού. 
Το θέμα θα αναλάβει κ το Σωματείο που θα ζητήσει να υπάρξει απόδοση δικαιοσύνης το επόμενο διάστημα και ίσο κατανομή μεταξύ του προσωπικού.
Επίσης συνάδελφοι μας ενημερωσαν ότι απευθύνθηκαν στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και πήραν απάντηση ότι τα στοιχεία των δευτερεύουσων δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα καθώς υπάρχει έννομο συμφέρον.
Ίδιες περιπτώσεις συναντάμε και σε άλλους τομείς όπου για λόγους διαφάνειας δημοσιοποιουνται τα πάντα. 
Εμείς λέμε ότι είναι καιρός να σπάσει το απόστημα. 
Όσον αφορά τα στοιχεία , η διαχειριστικη μας ομαδα αποτελείται από 10 μηχανοδηγούς. Και οι 10 διαπιστώσαμε ότι ανταποκρινονταν στα οσα εχουμε δουλεψει το τελευταιο πενταμηνο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου