Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Όποιος δεν μπορεί, παραιτείται

Άγνωστο γιατί,αλλά στο κεντρικό μηχανοστάσιο του ΜΑΙ καθυστερεί να βγεί ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός.Kανένας σεβασμός στους μηχανοδηγούς και την προσωπική τους ζωή,παρότι το πρόγραμμα για τους υπεύθυνους βγαίνει για ολόκληρο το μήνα.
Εμείς θα το πούμε απλά. Όποιος δεν μπορεί, παραιτείται και αναλαμβάνει ο επόμενος.Άλλωστε ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί για τις θέσεις ευθύνης.Επίσης χτες το εμπορικό απο ΜΑΙ προγραμματίστηκε με
βοηθό μηχανοδηγού για Θεσσαλονίκη. Είναι  η 2η φορά που συμβαίνει αυτό τον τελευταίο μήνα και μόνο τυχαίο δεν είναι.

Δικαιολογίες άπειρες.Ουσιαστική καμία. Αντίθετα οι πλέον μυημένοι κάνουν λόγο για παιχνιδάκια γνωστά και διαχρονικά.

Εμείς δεν πρόκειται να βάλουμε μπροστά τους συναδέλφους μας να λύσουν το πρόβλημα με το εμπορικό(όπως δεν το κάναμε και την πρώτη φορά που συνέβη ) .

Τα θέματα αυτά λύνονται πολύ εύκολα, ιδιαίτερα όταν είναι αντιληπτό και στον πλέον καλοπροαίρετο ότι μόνο ¨τυχαία" δεν δημιουργούνται.
Όπως και άμεσα θα λυθεί το θέμα με το πρόγραμμα εργασίας στο ΜΑΙ.

Υπάρχει που υπάρχει το φαινόμενο της ανισοκατανομής και του διαχωρισμού των συναδέλφων μας ,  δεν θα επιτραπεί σε κανένα να παίζει  με τις ζωές και την καθημερινότητα τους.

Το στέκι της έλξης  - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου