Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Αναστολή απο αύριο μέχρι την Πέμπτη

Μετά την σημερινή συνεδρίαση τα 2 Σωματεία αποφάσισαν απο κοινού την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων απο αύριο Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουλίου.Την Πέμπτη θα υπάρξει 
νέα συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ και την Παρασκευή κοινή συνεδρίαση των 2 Σωματείων για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις μας.
Θα εκδοθεί Δελτίο Τύπου.



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

2 σχόλια:

  1. Μας εχετε βγαλει εκτος προγραμματος! Αποφασιστε εγκαιρως. Τα τρενα αδειασαν. Ολοι σπευδουν στα κτελ για τις επομενες μερες. Ολοι γνωριζουν οτι θα υπαρχουν κινητοποιησεις. Κανεις δε γνωριζει για την αναστολη των κινητοποιησεων. Κι αυτη η ανακοινωση λιγες ωρες πριν μπει η Τριτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι θα γινει τωρα με αυτους που ειχαν βγαλει εισιτηρια για Τριτη - Τεταρτη και λογω απεργιας αλλαξαν σχεδια και περιμεναν να παρουν πισω το κοστος του εισιτηριου απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ; Θα πληρωσουν ποινη απο 10% έως 100% του εισιτηριου τους τωρα; Εχει προβλεψει η Τραινοσε την δωρεαν ακυρωση για Τριτη - Τεταρτη;;;; ΗΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή