Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Εφάπαξ :H "στήριξη",τα...ευχολόγια,ο γραφικός και οι συνδικαλιστικοί απατεώνες

Όταν η ΠΕΠΕ ασχολούνταν με το θέμα άλλοι δίνανε ευχολόγια και άλλοι γράφανε την επανάσταση του πληκτρολογίου!
Για άλλη μια φορά ο γραφικός της ΣΥΠΕ, κατ εντολή των "συνδικαλιστικών απατεώνων" της ΠΟΣ, προσπαθεί να παρερμηνεύσει την επιστολή του συναδέλφου Πατσιώτη, την ώρα που όλοι οι μηχανοδηγοί γνωρίζουν την αλήθεια για το πως η ΠΕΠΕ στήριξε την υπόθεση όταν

άλλοι ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ. 

Εμείς αντιλαμβανόμαστε τον συνδικαλισμό ως ενέργειες που φέρνουν αποτελέσματα και καταγράφουμε τα γεγονότα. 
Η ΠΕΠΕ ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Σωματείο που παρενέβη ΥΠΕΡ των ενστάσεων των συναδέλφων, ενώ την ημέρα της συζήτησης της υπόθεσης ήταν ΠΑΡΟΥΣΑ δια του Προέδρου του Σωματείου μας, ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση εκείνη την ημέρα με τον Πρόεδρο του Ταμείου.
Οι υπόλοιποι εκείνη την περίοδο ήταν στις διακοπές του  Μάη, είτε γράφανε επαναστατικές κορώνες στα πληκτρολόγια.

Βεβαίως και η συμπάθεια και τα ευχολόγια και οι..επισκέψεις είναι καλά και όμορφα, ΑΛΛΑ αποτελούν απλά ΜΗ άρνηση υποστήριξης.

Η ουσιαστική υποστήριξη προκύπτει  απο τα γεγονότα.

Παρότι η ΠΟΣ διαθέτει Νομική Υποστήριξη έναντι   μηνιαίας αμοιβής απο τις συνδρομές ΟΛΩΝ των σιδηροδρομικών, ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ. Την δικηγόρο την χρησιμοποιούσαν τότε οι συνδικαλιστικοί απατεώνες για να στέλνουν εξώδικα σε ...Σωματεία!
Το ΓΙΑΤΙ δεν παρενέβη όμως,  το γνωρίζουν πολύ καλά οι μηχανοδηγοί που έβλεπαν το εφάπαξ τους και συγκρίνοντας με άλλους κλάδους παρότι είχαν πληρώσει ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ εισφορές, ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ.

Εφόσον η ΠΟΣ γνώριζε το θέμα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ,ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ.

Ας βοηθήσουμε λοιπόν τον γραφικό  να θυμηθεί ότι όταν αυτός έπαιζε με τα πληκτρολόγια, στις 10 Μαΐου του 2018 η ΠΕΠΕ έκανε ΑΥΤΟ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 

Το θυμίζουμε ΚΑΙ στους ανύπαρκτους της ΠΟΣ.

Η μεγαλύτερη προσπάθεια έγινε απο τους ίδιους τους συναδέλφους, η ΠΕΠΕ ΣΤΗΡΙΞΕ με όλες τις δυνάμεις της (ΚΑΙ πολιτικά) , με ανακοινώσεις της ενημέρωσε για την προσπάθεια, ενώ το στέκι απο τις 21 Μαΐου  2019 είχε ενημερώσει για το θέμα με την δημοσιεύση της εγκυκλίου ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΕ Η ΠΟΣ γιατί....τότε υπήρχαν Εθνικές εκλογές και δεν έπρεπε οι σιδηροδρομικοί να λάβουν γνώση. 

Η ΠΟΣ ουδέποτε ενημέρωσε για το θέμα, παρά μόνο χτες.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Ο γραφικός ας έρθει στις συνελεύσεις, να εξηγήσει στους μηχανοδηγούς ΓΙΑΤΙ το εφάπαξ τους ήταν λιγότερο παρότι πλήρωναν ΠΑΡΑΠΑΝΩ απ όλους και τι έκανε η...ΠΟΣ για αυτό. (ΤΙΠΟΤΑ).
Υ.Γ. 2 Οι συνδικαλιστικοί απατεώνες, τις επόμενες μέρες θα ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές με αυτά που θα ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ.





2 σχόλια:

  1. Αυτοί στην ΠΟΣ είναι πραγματικά μαζόχες.
    Δεν φτάνει που δεν κάνανε τίποτα,πάνε να βγούνε και απο πάνω σε ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να μιλάνε καν γιατί έχουν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ευθύνη.
    Τέτοια αυτογκόλ,όσα οι μαζόχες,κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μας πουν Αυτοί της πος τι έκαναν με το 25% με το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινή εργασίας 21 μηνών και με τον υπολογισμό της 6 ημέρας? και ποια Τ αποτελέσματα όλων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή