Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση απο Συνεργασία - Δεν μπορεί να ειναι αλήθεια!

Λάβαμε ανακοίνωση της Συνεργασίας (έλξη) με τίτλο   Δεν μπορεί να ειναι αλήθεια ;
Συναδέλφισσες - συνάδελφοι

Αφού 45 μηχανοδηγοί εδιώχθησαν απο τον σιδηρόδρομο με την μέθοδο των μετατάξεων τώρα επιχειρούν να φέρουν απο την πίσω πόρτα "ΣΚΛΑΒΟΥΣ " με μπλοκάκι και μάλιστα


ανθρώπους που στο παρελθόν εγκατέλειψαν θέσεις για τις οποίες όλοι έχουμε παρακαλέσει .-


Αντί να προκηρύξουν χθες προσλήψεις ανακινούν  θέματα που έχουν περάσει στο  ΠΑΡΕΛΘΟΝ......

Τι λέει η πλειοψηφία της Π.Ε.Π.Ε για την συγκυρία οταν όλοι γνωρίζουμε ότι μέχρι τελος του χρόνου θα απολυθούν 5.500 υπάλληλοι απο τον δημόσιο τομέα.

Αντί να επιβάλουμε να ανέβουν με προσλήψεις τα παιδιά του ελληνικού λαού στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συναινέσουμε να έρθουν δίπλα μας κάποιοι που θα κλέβουν ένσημα απο ανέργους νέους ανθρώπους ;

Η παρανομία έγινε πρακτική απο την διοίκηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Πληροφορούμαστε ότι :

η  Δ Ι Κ Α Μ συνεχίζει την βιομηχανία τοποθετήσεων αντί της προκήρυξης θέσεων για προαγωγές που αφορούν κενές οργανικές θέσεις.

Τι λένε οι νομικοί σύμβουλοι που χρησιμοποιεί κατα κόρον η πλειοψηφία  του σωματείου μας ;
Είναι νόμιμες οι προφορικές τοποθέτησης ´ρουσφετιά" όταν μάλιστα  η πλειοψηφία  της Π Ε Π Ε γνωρίζει ότι η πλήρωση θέσεων δεν εχει μόνιμη ένοια και φυσικά δεν δεσμευει την επόμενη διοίκηση .

Γιατι δέχονται την εμπλοκή των συναδέλφων στο πολιτικό παιχνίδι των συνδικαλιστικών παρατάξεων

Εμείς λέμε καθαρά προκήρυξη θέσεων για προαγωγές όπου προβλέπει το οργανόγραμμα που ισχύει , όλες οι άλλες λύσεις δημιουργούν ΠΡΟΑΠΕΤΟΥΜΕΝΑ....!


Συνεργασία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου