Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Επίθεση graffitαδων σε συρμούς του Προαστιακού

Επίθεση απο ομάδα νεαρών που βάφουν τα τρένα δέχτηκαν χτες το βράδυ οι συρμοί του Προαστιακού στο Κορωπι την ώρα της  διαδικασίας καθαρισμού τους.
Οι μηχανοδηγοί αντιλήφθηκαν τους νεαρούς που επέβαιναν σε μηχανάκια,
αντέδρασαν άμεσα επιδεικνύοντας ψυχραιμια(παρότι πετροβοληθηκαν ) και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε επι τόπου μερικούς απο τους νεαρούς.
Θελουμε να τονίσουμε οτι το συμβάν τις βραδινές ώρες έχει επαναληφθεί πολλές φορές. Θα πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει αφού οι μηχανοδηγοί και ο μοναδικός φύλακας security δεν ειναι δυνατό να κυνηγάνε όσους θέλουν να βλάψουν τα τρένα στο μπάλαστρο.
Επιπλέον ο δρόμος της Αττικης οδού δίπλα στον σταθμό δημιουργεί φόβο για την πρόκληση ατυχήματος αφού οι νεαροί μόλις γίνονται αντιληπτοί τον διασχίζουν ενώ και απο καθαρή τύχη οι πέτρες που εκτόξευαν χτες εναντίον των μηχανοδηγών (απο την απέναντι πλευρά της Αττικης οδού)δεν χτύπησαν κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο.

2 σχόλια:

  1. ελπίζω τα 'καλόπαιδα' που πιάσανε να τους ρίξουνε μερικά πρόστιμα (που θα πληρώσουν οι γονείς τους ή τα ίδια) κτλ., μπας και τα αποτρέψουνε.
    Εχει παραγίνει πια το κακό!

    Ν.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως το ένα άτομο από τους δύο αστυνομικούς που τα συνέλαβε θα σου πω ότι το ποιο πιθανό είναι.να.μην.γίνει τπτ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή