Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Παρατάθηκε στις 3 Οκτωβρίου η εκδήλωση αρχικού ενδιαφέροντος για την ΕΕΣΣΤΥ

To ΤΑΙΠΕΔ παρέτεινε την ημερομηνία εκδήλωσης αρχικού ενδιαφέροντος για την ΕΕΣΣΤΥ. Έτσι, νέα ημερομηνία ορίστηκε στις 3 Οκτωβρίου, έναντι 12 Σεπτεμβρίου. Aντίστοιχα, θα παραταθεί και η εκδήλωση των δεσμευτικών προσφορών που ήταν για τις 31 Οκτωβρίου. 
Το Ταμείο επιθυμεί, αυτή τη φορά, να
κατατεθεί δεσμευτική προσφορά. Φαβορί φαντάζουν οι Ιταλοί της FS Italiane, που έχουν ανακηρυχθεί προτιμητέος ανάδοχος για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έναντι 45 εκατ. Πάντως, στην σιδηροδρομική αγορά ακούγεται ότι υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Η ανάληψη της διαχείρισης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένεται στα τέλη του έτους, αφού πρώτα περάσει η σύμβαση πώλησης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Η ΕΕΣΣΤΥ παρουσίασε, πέρσι, μείωση εσόδων και διεύρυνση ζημιών. Έτσι, ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 24,07 εκατ., έναντι 26,51 εκατ. το 2014, παρουσιάζοντας μείωση 9,22%. 

Αντίστοιχα, οι καθαρές ζημιές έφτασαν τα 5,62 εκατ., έναντι 4,98 εκατ. το 2014.

Φ. Φωτ. - metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου