Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο μηχανοδηγός ήταν εκεί και πρόλαβε τα χειρότερα (για άλλη μια φορά)

Η φωτογραφία αριστερά είναι απο πρόσφατο δρομολόγιο όπου ο μηχανοδηγός -ευτυχώς- αντελήφθη έγκαιρα την τοποθέτηση στρωτήρα οριζοντίως στην γραμμή-και μάλιστα σε σημείο αλλαγής τροχιάς- απο αγνώστους και εφαρμόζοντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες πρόλαβε τα χειρότερα.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι
υπεύθυνοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς είναι το 2ο στην περιοχή και θα πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για να εντοπιστούν οι άγνωστοι που κάνουν αυτές τις ενέργειες.


Εμείς θα δώσουμε και πάλι συγχαρητήρια στους συνάδελφους που βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση και κατόρθωσαν και απεσόβησαν τα χειρότερα για άλλη μια φορά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου