Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Τέλος του χρόνου η μεταβίβαση των μετοχών λέει ο Σύμβουλος της Ferrovie dello Stato Italiane

Παρουσιαζοντας το business plan της Ιταλικης εταιρειας o 

Renato Mazzoncini τόνισε ότι η εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι μέρος μιας διεθνούς επέκτασης που
περιλαμβάνει την εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της Ελληνικής  σιδηροδρομικής  εταιρείας   επιβατικών   και εμπορευματικών μεταφορών, εταιρεία η οποία είναι υπό ιδιωτικοποίηση από την ελληνική κυβέρνηση. Σε αυτή την περίπτωση η υπογραφή σ αναμένεται στο τέλος του Σεπτεμβρίου, ενώ στην 1η Ιανουαρίου του 2017, θα υπάρξει η μεταβίβαση των μετοχών ".

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας της Ιταλικής εταιρείας σημείωσε ότι η Trenitalia το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με τοπική Αγγλική εταιρεία θα συμμετέχει κ σε σχήματα στο Βρετανικό  Σιδηροδρομο, στοχεύοντας κυρίως στην γραμμή Λονδίνου - Εδιμβούργο ενώ θα υπάρξει κ στενή συνεργασία με τους Ρώσικους σιδηροδρόμους.
Κλείνοντας τόνισε ότι συνεχιζεται το σχέδιο μέτοχοποίησης στο Ιταλικό χρηματιστηριο.
Σκοπός του Ιταλικού Ομίλου είναι όπου δραστηριοποιειται να καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των συγκοινωνιακών δραστηριοτήτων. (Λεωφορεία -Μετρό κτλπ).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου