Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα καταγγελία απο ΡΙ.Κ.ΣΙ για τους Διευθυντές στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η κεντροαριστεροδεξιά Διοίκηση Θεοχάρη (ΣΥΡΙΖΑ) – Τσαλίδη (ΑΝΕΛ) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πρωτοτύπησε πάλι!!!
Δύο μήνες μετά την κατακύρωση της ιδιωτικοποίησης – ξεπούλημα της
ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς και ενώ εκκρεμεί αλλαγή του Οργανογράμματος της εταιρείας, αποφάσισαν να κάνουν προαγωγές!!!

ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ 
ΟΤΑΝ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΑΛΑΛΓΕΣ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ;

ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;

ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ;

Η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αφού έγραψε στα παλιά της παπούτσια, τη διαβούλευση και τις προτάσεις της ΠΟΣ για τα κριτήρια προαγωγών, τις μαγείρεψε εδώ και μήνες και αφού άλλαζε μόνη της κάθε τόσο τα κριτήρια σύμφωνα με τις επιδιώξεις της, ανέδειξε τα στελέχη που ήθελε και θα την στηρίξουν στη νέα πραγματικότητα που ανοίχτηκε για το σιδηρόδρομο μετά την ιδιωτικοποίηση του.

Δεν είναι τυχαίο που ειδικά τις τελευταίες ημέρες, το αυριανικό blog των ΣΥΡΙΖΑ – ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ, στηρίζει με τόσο πάθος τα πεπραγμένα της Διοίκησης Θεοχάρη – Τσαλίδη!!!

Με τις προαγωγές αυτές, αναβίωσαν οι πράσινες και μπλε παράγκες των προηγούμενων χρόνων. Το μήνυμα που εκπέμπει σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μέσω των προαγωγών αυτών είναι: ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ!!! Όσοι έδειξαν με τη στάση τους τόσο σήμερα όσο και τα προηγούμενα χρόνια ότι, στηρίζουν πάντα τις επιλογές Διοικήσεων και κυβερνήσεων, όποιες και αν είναι, αυτοί θα επιβραβεύονται.

Όσοι συμμετέχουν ή στηρίζουν τη νέα εργοδοτική και κυβερνητική παράταξη, αναδεικνύονται. Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
μπροστά σε αυτήν την εργασιακή και συνδικαλιστική λαίλαπα που έρχεται, δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Όπως γκρεμίστηκαν οι προηγούμενες παράγκες, έτσι θα γκρεμιστεί και αυτή. Με τον οργανωμένο, συντονισμένο και ταξικό αγώνα μας.


ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου