Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Έργα συντήρησης της γραμμής μεταξύ Δράμας - Ξάνθης ανακοίνωσε ο ΟΣΕ

Ο ΟΣΕ ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης διαδικασίας συντήρησης και ανάταξης του σιδηροδρομικού δικτύου, από την Κυριακή 25/09/2016 θα διακοπεί η σιδηροδρομική σύνδεση Δράμας – Ξάνθης. Η διακοπή θα διαρκέσει χρονικό διάστημα 6-9 μηνών.Η παρέμβαση αυτή είναι
αναγκαία για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της αξιοπιστίας της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Ο ΟΣΕ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν προγραμματίσει όλες τις δράσεις και ρυθμίσεις που θα ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις από την παρέμβαση στο επιβατικό κοινό, στους πολίτες και στις επιχειρήσεις.


Για τις λεπτομέρειες γύρω από την παρέμβαση και τα μέτρα αποκατάστασης της συγκοινωνιακής λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από την διοίκηση και τα αρμόδια όργανα του ΟΣΕ την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δράμας.

www.ose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου