Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Φασιστική νοοτροπία απο την ΠΑΣΚ-Σ καταγγέλει το Α.Σ.ΠΡΟ -Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Σ.Σ. Θεσσαλικό-

Για έπαρση,  αλαζονεία και υπεροψία ορισμένων της πλειοψηφίας (ΠΑΣΚ-Σ) που θα τους οδηγήσει σε μία απροκάλυπτη φασιστική απόφαση, όνειδος στα συνδικαλιστικά χρονικά κάνει λόγο ΚΑΙ η παράταξη που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών καταγγέλοντας τα
όσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ συμβαίνουν στον Θεσσαλικό.


Καταγγέλοντας δηλαδή την ενέργεια της ΠΑΣΚ-Σ να επιχειρήσει την διαγραφή του συναδέλφου Αντωνιάδη 

(φωτογραφία πάνω αριστερά) επειδή αυτός προσέφυγε δικαστικά-όπως είχε κάθε δικαίωμα να κάνει- ενάντια στις εκλογές του εν λόγω Σωματείου.
Πλειοψηφία του Θεσσαλικού η οποία έφτασε στο σημείο και ζήτησε οικονομική ενίσχυση 1000 Ευρώ απο την Ομοσπονδία για να πληρώσει τον δικηγόρο που θα αναλάμβανε την αντιδικία!
Σε μια αγωγή δηλαδή που στρεφόταν ενάντια στις εκλογές ενός Σωματείου (στον τρόπο που διεξήχθησαν δηλαδή), οι συνδικαλιστές που έχουν την ευθύνη λειτουργίας του εν λόγω Σωματείου,ζήτησαν οικονομική ενίσχυση ΟΧΙ απο τα μέλη του Σωματείου τους (που θα τους γυρνούσαν φυσικά την πλάτη) αλλά απο την Ομοσπονδία,αποδεικνύοντας σε όλους τους σιδηροδρομικούς την διάλυση και την σήψη που υπάρχει στο συνδικαλιστικό κίνημα μας.
Ένα ιστορικό σωματείο που δεν έχει πλέον ούτε τα στοιχειώδη οικονομικά (...)για να καλύψει την προάσπιση των εκλογών του.
Παράλληλα το τελευταίο διάστημα και μετά την κατάθεση της αγωγής απο τον συνάδελφο Αντωνιάδη - μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣ με την παράταξη του Δικτύου -στο φως της δημοσιότητας έρχονταν καθημερινά για το θέμα,επιθετικά προς αυτόν δημοσιεύματα στον τοπικό ημερήσιο τύπο,αποδεικνύοντας ότι ΜΟΝΟ στην εποχή της αθωότητας δεν ζούμε αλλά και την προσπάθεια απαξίωσης -στην τοπική κοινωνία-ενός συναδέλφου που ακολούθησε την απόφαση μιας παράταξης.
Ωστόσο η αλαζονεία των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚ ξεπέρασε ακόμα και αυτόν τον κακό εαυτό τους.
Η ενέργεια για την διαγραφή ΕΝΟΣ συναδέλφου με την προσχηματική χρήση ενός άρθρου που αν χρησιμοποιηθεί για όλους θα αφήσει το Σωματείο με αρκετά λιγότερα μέλη, είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ και φανερώνει την έπαρση συγκεκριμένων συνδικαλιστών.
Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Α.Σ.ΠΡΟ (ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)




















Είναι ωστόσο ξεκάθαρο ότι το θέμα δεν πρόκειται να κλείσει.

Αυτές οι φασιστικές λογικές όχι μόνο πρέπει να απομονωθούν,αλλά πρέπει να καταδικαστούν απο το σύνολο του σιδηροδρομικού συνδικαλιστικού κινήματος.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΣΟΚ: Κόμμα παλαιών συνδφικαλιστών του Δημοσίου. ΠΑΣΚΕ: Παράταξη των παλαιών συνδικαλιστών του Δημοσίου που εκπαιδεύτηκαν στα γραφεία του κόμματος από τον μέγα σοσιαλιστή Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Κώστα Λαλιώτη. Ποιός λογικός άνθρωπος είναι πλέον ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή