Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Λευκό απο τον Π. Τερζόγλου κ την ΡΙ,Κ,ΣΙ για την συμμετοχή της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο επικείμενο συνέδριο της ΠΟΣ!

Μπορεί ο ίδιος και η παράταξη του  (ΡΙ.Κ,ΣΙ) να μην κατόρθωσαν να εκλέξουν αντιπρόσωπο για το επικείμενο συνέδριο της Ομοσπονδίας ή μέλος στο ΔΣ του Λαρισαικού, όμως στην
τελευταία του παρουσία στα εκλεγμένα όργανα του σιδηροδρομικού κινήματος -μέχρι το 2019 τουλάχιστο- ο συνάδελφος Τερζόγλου και η ΡΙΚΣΙ δημιούργησαν αίσθηση.

Και αυτό γιατί ο συνάδελφος προτίμησε να ψηφίσει λευκό στην ψηφοφορία για την έγκριση της συμμετοχής της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο επόμενο συνέδριο.
Για την ιστορία ήταν και ο μόνος που το έπραξε καθώς οι υπόλοιποι ενέκριναν την συμμετοχή του Σωματείου που αριθμεί πάνω απο 400 μέλη συνολικά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ!
Εμείς ευχόμαστε στον συνάδελφο Τερζόγλου,να παραμείνει στις επάλξεις καθώς η σωρευμένη γνώση χρόνων είναι πολύτιμη, έστω και αν δεν κατάφερε να εκλεγεί σε κάποιο όργανο.
Άλλωστε η ΠΟΣ με πλειοψηφική απόφαση το τελευταίο διάστημα καθιέρωσε τον ρόλο του παρατηρητή στο Προεδρείο της. για τον Παναγιώτη,αναγνωρίζοντας -πλειοψηφικά- τα όσα λέμε παραφράζοντας ακόμα και το καταστατικό της.
Ίσως η επόμενη Διοίκηση της Ομοσπονδίας χρειαστεί να καθιερώσει για τον συνάδελφο και τον ρόλο του παρατηρητή για τον Τάκη και στις συνεδριάσεις της....
Να έχει δηλαδή χωρίς να προβλέπεται στο καταστατικό 28 μέλη το ΔΣ για να χωρέσει και ο συνάδελφος....Λέμε τώρα. 
Πλειοψηφικά πάντα.....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου