Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεδρίαση ΔΣ ΟΣΕ-Ημερήσια Διάταξη


'Όπως μας ενημέρωσε ο συνάδελφος Θανάσης Λεβέντης εκπρόσωπος εργαζομένων στον ΟΣΕ αύριο Τρίτη  20 Σεπτεμβρίου 2016   και ώρα 15:00, στα Γραφεία του ΟΣΕ συνεδριάζει το ΔΣ, με θέματα ημερήσιας διάταξης


1.-Υποβολή για έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων 1ου Εξαμήνου 2016 με βάση τα Δ.Π.Χ.Π, για την Εταιρεία ΟΣΕ ΑΕ & των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων του Ομίλου ΟΣΕ.  
           (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΟΥ)    

 2.- Έκδοση εταιρικών χρεωστικών καρτών από την ALPHA BANK.
            (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΟΥ)    

3.-Έγκριση του αποτελέσματος και κατακύρωση του διαγωνισμού του ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού (αρ. ΕΣΗΔΗΣ 25326) με αριθμό διακήρυξης 16018 που αφορά τη προμήθεια «Μονωτικών πλακιδίων, τύπου Paulstra UIC 50», συνολικής αξίας #299.600,00#€ χωρίς Φ.Π.Α και #371.504,00#€ με ΦΠΑ 24 %.
              (ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡ.: ΔΙΠΕΦ)    

 4.- Ανακοινώσεις.
                                         
                             
              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ              ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου