Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτοκτονία με το ΙC 61 στο Πλατύ...

Περιστατικό αυτοκτονίας είχαμε πριν απο λίγο στο Πλατύ με την αμαξοστοιχία ΙC61 όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συμπολίτης μας έδωσε τέλος στην ζωή του πέφτοντας στις ράγες.
Πρόκειται για τις πολύ δύσκολες στιγμές στην καριέρα ενός μηχανοδηγού και δυστυχώς το τελευταίο διάστημα τα φαινόμενα των αυτοκτονιών έχουν αυξηθεί.
Εμείς στέλνουμε τα συλληπητηρία μας στην οικογένεια του θανόντος και παράλληλα εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στο επόμενο θύμα της υπόθεσης που είναι ο εργαζόμενος μηχανοδηγός,που βιώνει μεγάλη ψυχολογική πίεση μετά απο τέτοια συμβάντα.

Το στέκι της έλξης - Τo blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου