Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

H απάντηση της ΠΕΠΕ στο αίτημα του εκπροσώπου της ΑΣΚΕ για την χορήγηση των πρακτικών

 Ξεκάθαρη θέση της ΠΕΠΕ η οποία επαναλαμβάνει την απόφαση του Απριλίου του 2015. Η επιστολή του Σωματείου μας στον εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ.
Το Σωματείο μας απαντά εγγράφως στο αίτημα του εκπροσώπου της ΑΣΚΕ τονίζοντας ότι τα πρακτικά είναι στην διάθεση ΟΛΩΝ των μηχανοδηγών.Διαβάζουμε  απάντηση > 
Συνάδελφε (Κλίτσας Γ.),

Σε απάντηση του αιτήματός σου (11/8/2016), για τη χορήγηση αντιγράφων του συνόλου των πρακτικών (οπτικοακουστικό υλικό) από τον Απρίλιο του 2015 έως και σήμερα (Συνελεύσεις – Διοικητικά Συμβούλια), σε ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας συζήτησε το θέμα και συμφώνησε ομόφωνα στην επιβεβαίωση της ήδη υπάρχουσας απόφασης (04/2015) ότι όλα τα πρακτικά όλων των συνεδριάσεών του όπως και αυτά των Γενικών Συνελεύσεων, είναι στη διάθεσή σου, όπως και στη διάθεση ΟΛΩΝ των Μηχανοδηγών – στα γραφεία του Σωματείου μας (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη).
Όποτε επιθυμείς, μπορείς να προσέλθεις για να παρακολουθήσεις ή να διαβάσεις το υλικό, ειδοποιώντας το Προεδρείο, προκειμένου να υπάρχει μέλος του ή μέλος του Δ.Σ. παρόν, για να σου δείξει τα αρχεία που επιθυμείς.



         
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Κ. ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ                               


2 σχόλια:

  1. Ο μηχανοδηγός από Καλαμάτα από πάτρα από Λάρισα από Αλεξανδρούπολη χρειάζεται βασιλικά έξοδα και ταλαιπωρία ημερών να δει τα πρακτικά εφόσον πάντα δώσει το ok το διοικητήριο των eses Μέχρι χθες η ΔΑΚΕ ΠΑΣΚ και από σήμερα παρέα τους η ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ Ζήτω η δημοκρατία η διαφάνεια με τους δικούς μου κανόνες Το μεταμορφωμένο ΠΑΣΟΚ ήρθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφε ξέχασες κ την ΑΣΚΕ. Η απόφαση παρθηκε τον Απρίλη του 15 με τον εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ παρόντα.
    Τσάμπα ταλαιπώρησε λοιπον σε ανούσιες τοποθετήσεις.
    Τέλος προς δίκη σου πληροφόρηση στις συνελεύσεις έδωσε το παρών το 80% των μηχανοδηγών όπου κ ενημερώθηκαν για όλες τός αποφάσεις του ΔΣ αλλά κ τα οσα έχουν αναλυτικά ειπωθεί.
    Αντιλαμβάνομαι πλήρως το αδιέξοδο που φέρνουν κινήσεις σαν αυτές του εκπροσώπου της ΑΣΚΕ.
    Καλό θα ήταν μιας κ μιλάς για την δημοκρατία κ την διαφάνεια να μας εξηγήσεις γιατι ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει για την επίσημη απάντηση του ΔΣ, αν κ την έχει λάβει εδώ κ 36 ώρες.
    Προφανώς γιατι το μεταμορφωμένο ΠΑΣΟΚ έχει ερθει αλλά όχι για την ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ αλλά για άλλη παράταξη. Ζήτω η διαφάνεια μονο για οσα δεν μας αφορούν λοιπον!
    Μπορείτε και καλύτερα.
    Και επειδή τίποτα δεν μένει χωρίς απάντηση ειμαι σίγουρος οτι το ΔΣ , ΟΜΟΦΩΝΑ θα καλύψει ΟΛΑ τα έξοδα οποίου μηχανοδηγού επιθυμεί να ερθει να διαβάσει η να δει τα πρακτικά.


    Γενιδουνιας Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή