Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Τεχνικές λεπτόμερειες μένουν για το Οργανόγραμμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Kατώτερος των περιστάσεων για άλλη μια φορά ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΠΟΣ

Ενώ απομένει λιγότερο απο μια βδομάδα για την έναρξη των εργασιών του 35ου συνεδρίου της ΠΟΣ,ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνάδελφος Παρασκευόπουλος θύμισε σε όλους μας ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων και του ρόλου του.
Και αυτό γιατί
Ενω την Τετάρτη το βράδυ ενημερώθηκε ότι το νέο Οργανόγραμμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρίσκεται στην τελική του φάση και η ΠΟΣ θα κληθεί να το παραλάβει, αυτός με την σειρά του ενημέρωσε μόνο την ΔΑΚΕ ενώ δεν φιλοτιμήθηκε να ενημερώσει καν τα Σωματεία στην εταιρεία.
Εμείς ψάξαμε το θέμα κ πληροφορηθήκαμε ότι το Οργανόγραμμα βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης του καθώς επιλογή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ειναι να παραλάβει η ΠΟΣ τον πλήρη φάκελο.
Στο συνέδριο της ΠΟΣ θα ειπωθούν αρκετά πράγματα για την τακτική  που επέλεξε ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΠΟΣ  τα τελευταία 3 χρόνια , να ενημερώνει δηλαδή μόνο τους κομματικούς του φίλους και σύμμαχους για σοβαροτατα θέματα,εγείροντας σοβαρά ζητήματα για την συνοχή της Ομοσπονδίας.
Υπενθυμιζουμε ότι για το σήμερινό -υφιστάμενο οργανόγραμμα -δεν είχε υπάρξει κανένας διάλογος με την Ομοσπονδία ,ενώ όλοι θυμόμαστε τι είχε συμβεί με τις προαγωγες συνταξιούχου Διευθυντή σε 2 θέσεις- ήταν τάχα αναντικατασταστος- και την τοποθέτηση αλλού Διευθυντή σε κομβική  θέση  ενω δεν ήταν μόνιμος υπάλληλος στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και σήμερα εργάζεται σε ανταγωνιστική της εταιρεία.

Εμείς θα πούμε το αυτονόητο. Και διάλογος πρέπει να υπάρξει και να προχωρήσουν άμεσα τα πράγματα.
Όσον αφορά το τελευταίο ατόπημα του απερχομενου Προέδρου της ΠΟΣ έχουμε να πούμε κ παλι το εξής. 
Κατώτερος των περιστάσεων και του ρόλου του, τουλάχιστο. Ξέχασε να ενημερώσει τις άλλες παρατάξεις για ακόμα μια φορα. 
Τα υπόλοιπα στο συνέδριο της ΠΟΣ.

Το στέκι της έλξης  - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου