Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Στην εκπαίδευση των 22 βοηθών μηχανοδηγού κ στις θέσεις εργασίας αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στην εκπαίδευση των 22 βοηθών μηχανοδηγού και στο μέλλον των εργαζομένων αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Παναγιώτης Θεοχάρης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΟΣ.

Ο κ. Θεοχάρης ανέφερε πως το διάστημα που απομένει θα πρέπει να 
γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες που θα διασφαλίσουν στο έπακρο το προσωπικό, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο θέμα της εκπαίδευσης και πιστοποίησης των 22 βοηθών μηχανοδηγού που προωθεί αυτό το διάστημα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να επιλυθεί ένα ζήτημα που απασχολεί τον κλάδο μας. 

Προχωρήσαμε στις τοποθετήσεις του προσωπικού, έγιναν οι προαγωγές ενώ προχωρούμε σε διαδικασίσες ορθολογικοποίησης των λειτουργιών προκειμένου να βρεθεί η εταιρεία προετοιμασμένη την επόμενη μέρα και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα οι εργαζόμενοι στο νέο περιβάλλον.
Για το θέμα των θέσεων εργασίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο κ. Θεοχάρης τόνισε πως υπάρχει πρόβλεψη στα ΥΓΟΣ για τον αριθμό των θέσεων και άρα  το προσωπικό έχει καλυφθεί σε ένα ικανοποιητικό βαθμό,ιδιαίτερα όταν οι θέσεις που προβλέπονται είναι περισότερες απο αυτούς που υπηρετούν σήμερα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Τους επόμενους 2 μήνες θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε και το θέμα της αναγκαιότητας προσλήψεων τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Θεοχάρης.

Το στέκι θα δημοσιεύσει αργότερα ανάρτηση με εικόνες απο την σημερινή εκδήλωση.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου