Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Παρέμβαση ΠΟΣ-Σωματείων στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Παρέμβαση του Προεδρείου της ΠΟΣ και των Σωματείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχαμε στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Οι συνδικαλιστές μας 
επανέλαβαν την αντίθεση ΌΛΩΝ των σιδηροδρομικών στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενώ τόνισαν πως  ομόφωνη  απόφαση του συνδικάτου μας είναι να μην επιτραπεί να συνεδριάσει ξανά το ΔΣ της εταιρείας στον χώρο της Καρόλου.

Πρόκειται ξεκάθαρα για πολιτικό μήνυμα τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΣ συνεπικουρούμενος απο το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, τον Πρόεδρο του Σωματείου μας συνάδελφο Γενιδούνια ,το Προεδρείο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Κολοκοτρώνης-Σκουτέλας - Αντωνίου) αλλά και αρκετούς συνδικαλιστές απο πρωτοβάθμια σωματεία στον σιδηρόδρομο. ( Πρόεδροι ΠΕΣΟΣΕ,Λαρισαϊκού, Πτυχιούχων Μηχανικών ΟΣΕ, Προσωπικού Ελιγμών ).
Το παρών έδωσε και ο εκπρόσωπος εργαζομένων στον ΟΣΕ συνάδελφος Θανάσης Λεβέντης ενώ παρέμβαση έκανε και ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνάδελφος Ζαβογιάννης τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα είναι η μοναδική χώρα που δεν θα έχει πλέον δημόσια σιδηροδρομική εταιρεία εκμετάλλευσης.

Μετά την παρέμβαση της Ομοσπονδίας και των Σωματείων ο Πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Θεοχάρης ανέστειλε την συνεδρίαση του ΔΣ το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε άλλο χώρο τις επόμενες μέρες.

Το στέκι της έλξης  - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου