Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Προς επίλυση το θέμα με τα υπόλοιπα κανονικής άδειας και ρεπό

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, το θέμα με την πληρωμή των υπολοίπων κανονικών αδειών και αναπαύσεων προηγούμενων ετών βρίσκεται στην τελική του ευθεία και αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε ενημέρωση απο την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. Υπενθυμίζουμε ότι 
ιδιαίτερα για το θέμα με τα υπόλοιπα κανονικών αδειών, η εκκρεμότητα έρχεται ακόμα και απο 6- 7 χρόνια πίσω με την ΔΙΚΑΜ να καταβάλει προσπάθειες για να λύσει άλλο ένα ζήτημα που είχε αφεθεί στην τύχη του.

Τέλος όπως κάθε χρόνο θα πληρωθούν οι υπερβάλουσες υπερωρίες σε μηνιαίες δόσεις.Ήδη οι συνάδελφοι στις υπηρεσίες βγάζουν τα στοιχεία για να τρέξει το θέμα.
Θα ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου