Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Συνεδρίασε η επιτροπή για τα βοηθήματα λόγω σοβαρών ασθενειών


Μετά απο πολύ καιρό και προς υλοποίηση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας συνεδρίασε σήμερα η επιτροπή για τα βοηθήματα λόγω σοβαρών ασθενειών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Εγκρίθηκε η πλειοψηφία των αιτούντων ενώ στην διαδικασία 
συμμετείχε γιατρός εργασίας απο την ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει την υγιεινή -ασφάλεια και ο οποίος κατηγοροιοποίησε τις ασθένειες και τα ποσά που δικαιούται -ανάλογα με την πάθηση - ο κάθε εργαζόμενος.

'Αλλο ένα θέμα που βρισκόταν σε εκκρεμότητα εδώ και μήνες έκλεισε σήμερα.
Στην επιτροπή ως εκπρόσωπος εργαζομένων (ορισμένος απο την ΠΟΣ) συμμετείχε απο το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών ο συνάδελφος Θανάσης Μοδές.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου