Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Πράσινο φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο στη σύμβαση πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Την έγκρισή του έδωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο για να προχωρήσει η συμφωνία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ιταλικό όμιλο Ferrovie dello Stato Italiane.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι όροι
που είχε θέσει ικανοποιήθηκαν απόλυτα και πλέον θα προχωρήσουν οι διαδικασίες υπογραφής της σύμβασης πώλησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιταλικός όμιλος είχε προσφέρει το ποσό των 45 εκατ. ευρώ για το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στις 14 Ιουλίου είχε ανακηρυχθεί προσωρινός ανάδοχος και –σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις– υπολόγιζε ότι θα αναλάμβανε τη διαχείριση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την 1η Ιανουαρίου του 2017.

Τέλος, πέραν της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι Ιταλοί φιλοδοξούν να αποκτήσουν την ΕΕΣΣΤΥ (οι προσφορές μετατέθηκαν στις 30 Ιανουαρίου) και μελλοντικά, την ΣΤΑΣΥ, εάν το υπερΤαμείο αποφασίσει την αποκρατικοποίησή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου