Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Για την μάχη των συναδέλφων στον Παλαιοφάρσαλο τις μέρες της κακοκαιρίας

Το στέκι της έλξης θέλει να απευθύνει ΔΗΜΟΣΙΑ ένα ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους που εργάστηκαν στον Παλαιοφάρσαλο τις μέρες της κακοκαιρίας. Κάτω απο αντίξοες καιρικές συνθήκες και με χιόνι που για μέρες
ξεπερνούσε τα 20-30 εκατοστά έδωσαν πραγματική μάχη για να έχουμε έτοιμες μηχανές και να πραγματοποιούνται οι αλλαγές στο τροχαίο υλικό,βοηθώντας το προσωπικό που ερχόταν με αρτηριακά τρένα απο ΜΑΙ,Λειανοκλάδι και ΜΘ.

Στην φωτογραφία ο φίλος μας Ηλίας Καραμπέρης, σε μια απο τις μέρες που τον συναντήσαμε στον σταθμό να εργάζεται κάτω απο συνθήκες ψύχους.
Εμείς τους ευχαριστούμε και πάλι.
ΟΛΟΙ οι μηχανοδηγοί ήταν στις επάλξεις τις μέρες του χιονιά.
Και ΟΛΟΙ οι σιδηροδρομικοι δώσαμε την μάχη εκείνες τις μέρες, μάχη με άνισους όρους, που έχουν πλέον αρχίσει να περιγράφουν όσοι γνωρίζουν το έγκλημα που έχει διαπραχθεί σε βάρος του σιδηροδρόμου τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου