Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Οι διπλωματούχοι Μηχανικοί ΟΣΕ και οι τεχνολόγοι για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Με την υπογραφή της σύμβασης πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ολοκληρώνεται μία προσπάθεια που ξεκίνησε με τον κατακερματισμό του ΟΣΕ σε μικρότερες Εταιρείες, την απαξίωσή τους και εν συνεχεία την πώλησή τους. 
Δυστυχώς παρά το γεγονός ότι
στις δεσμεύσεις της σημερινής Κυβέρνησης περιλαμβανόταν η δημιουργία του ενιαίου ΟΣΕ, αυτή προχώρησε πολλά βήματα παρά πέρα, εφαρμόζοντας την πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική. 
Ολοκλήρωσε την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εκχωρώντας κρατική περιουσία σε μία Εταιρεία του Ιταλικού Δημοσίου και με ένα εξευτελιστικό τίμημα. 
Είναι προφανές ότι την μαύρη ημέρα της υπογραφής της αποικιοκρατικής αυτής σύμβασης, θα ακολουθήσουν οι ίδιες μαύρες ημέρες, σύντομα για την ΕΕΣΣΤΥ και αργότερα για τον ΟΣΕ. 
Οι Σύλλογοί μας αγωνίζονται για ένα Δημόσιο Σιδηρόδρομο, που θα παρέχει ασφαλείς και προσιτές Υπηρεσίες προς τους πολίτες και σε κάθε περίπτωση είμαστε δίπλα στους Εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ". 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΣΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΙΒΑΡΑΣ                    ΧΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΟΣΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΔΥΛΑΣ           ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου