Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Σύμφωνο Κατανόησης ΕΡΓΟΣΕ – RZD International

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου υπογράφτηκε στη Μόσχα Σύμφωνο Κατανόησης ανάμεσα στην ΕΡΓΟΣΕ και την RZD International.


To Σύμφωνο  αφορά τη συνεργασία των 2 εταιριών για υλοποίηση από
κοινού, έργων σε Τρίτες χώρες καθώς επίσης και σε θέματα logistics.


Εκ μέρους της ΕΡΓΟΣΕ το Σύμφωνο υπέγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Θάνος Βούρδας, και εκ μέρους της RZD International o Γενικός Διευθυντής, κ. Σεργκέι Παβλόφ.

Η τελετή της υπογραφής έγινε στο Υπουργείο Μεταφορών της Ρωσίας παρουσία των αρμόδιων Υπουργών Ελλάδας και Ρωσίας, κ.κ. Χρήστο Σπίρτζη και Μαξίμ Σοκόλοφ.

Το Σύμφωνο ήταν αποτέλεσμα των συζητήσεων που προηγήθηκαν μεταξύ των δυο Υπουργών και των δυο εταιριών από το Νοέμβριο του 2016.

Σχετικά με την εξέλιξη αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Θάνος Βούρδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“H έναρξη του 21ου χρόνου ζωής της ΕΡΓΟΣΕ γίνεται με μια πολύ καλή συμφωνία με την RZD International με βάση την οποία μας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί και να τη διευρύνουμε. Επιπλέον η συνεργασία με μια Σιδηροδρομική εταιρία που έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο εργαζομένους και διαχειρίζεται ένα Σιδηροδρομικό Δίκτυο 10 φορές μεγαλύτερο από αυτό των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να δημιουργήσει.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, για τη σημαντική συμβολή του στην εξέλιξη αυτή και δεσμευόμαστε εμείς στην ΕΡΓΟΣΕ πως το βήμα αυτό είναι η αρχή νέων προοπτικών για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο”.
- See more at: http://www.ergose.gr/view_244#sthash.2gHNOTwo.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου