Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Αντικατάσταση Πεζογέφυρας στην έξοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών


 Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του έργου της ηλεκτροκίνησης του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης), καθαιρέθηκε χτες το βράδυ στην περιοχή της εξόδου του Σιδηροδρομικού Σταθμού η παλαιά μεταλλική άνω πεζοδιάβαση, που λειτουργούσε για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, καθώς από κάτω διέρχονταν οι συρμοί του τραίνου.


Λόγω της παλαιότητας της πεζογέφυρας, αλλά και λόγω της αδυναμίας διέλευσης των καλωδίων που είναι απαραίτητα για την ηλεκτροκίνηση των συρμών, προβλέφθηκε η καθαίρεση της και η αντικατάσταση της με νέα.

Η νέα πεζογέφυρα θα κατασκευαστεί έως τις 15 Απριλίου του τρέχοντος έτους και θα πληροί όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας και λειτουργικότητας και θα μπορεί να εξυπηρετήσει και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η ΕΡΓΟΣΕ διαβεβαιώνει τους κατοίκους της περιοχής πως με τη νέα, σύγχρονη κατασκευή, θα εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και κινητικής κατάστασης.

Το μεσοδιάστημα έως την κατασκευή της νέας πεζογέφυρας, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από την υπόγεια πεζοδιάβαση που βρίσκεται 250 μέτρα πριν τη πεζογέφυρα που καθαιρέθηκε.
www.ergose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου