Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Οι οπορτούνες του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών που διαβάζουν τα πάντα (και πάντοτε) όπως τους βολεύει

Ενοχλήθηκε ο γραφικός του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών και διάβασε στην χτεσινή μας ανάρτηση
για την πληρωμή των νυχτερινών κτλπ,να δίνουμε συγχαρητήρια στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Αλήθεια που το διάβασε αυτό;)να πανηγυρίζουμε για την πληρωμή των αναδρομικών (Αλήθεια που το διάβασε αυτό;), ακόμα και ...να συγχαίρουμε την Κυβέρνηση.
Στο ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών έχουν σοβαρό πρόβλημα με τις αναρτήσεις που κάνει το στέκι της έλξης. Γενικώς έχουν σοβαρό πρόβλημα με όσα διαβάζουν εδώ.
Τα διαβάζουν όπως....φαντάζονται!
Οι οπορτουνιστές του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών αντίθετα, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν όταν τους λέμε ότι οι εκπρόσωποι τους σε ΠΟΛΛΟΥΣ χώρους πράττουν ακριβώς τα αντίθετα απο αυτά που ευαγγελίζεται η δήθεν ταξική παράταξη.
Γιατί στις ΔΕΚΟ η παράταξη του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών είναι ένα μεγάλο "ταξικό ΔΗΘΕΝ" .
Έχουμε δείξει μεγάλη εως τεράστια ανοχή στους  οπουρτουνιστές που στο όνομα του ΚΚΕ και του Κουμμουνισμού σαρώνουν τα πάντα ασκώντας κριτική επί παντός επιστιτού και προπάντων προσφέροντας ασυλία στην ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, τους παραδοσιακούς δηλαδή συμμάχους τους.
Αλήθεια που ήταν κρυμμένοι οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών μέχρι το 2015; 
Τους είχε κουράσει μήπως η υπερεργασία που προσφέρουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ σε όλους τους χώρους εργασίας;
ΓΙΑΤΙ το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών δεν προσέφυγε ΠΟΤΕ στην Επιθεώρηση Εργασίας για τα ρεπό και τις ατελείωτες υπερωρίες.
Στην έλξη ΓΙΑΤΙ ο εκπρόσωπος του δεν το έκανε,παρά μόνο έμεινε στις εξαγγελίες για προσφυγή στα δεκάωρα -που προφανώς τις έκανε για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους.
Είναι ή δεν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ότι η ΠΕΠΕ είναι το ΠΡΩΤΟ Σωματείο στον σιδηρόδρομο που επίσημα καταφεύγει στο ΣΕΠΕ  για την μη χορήγηση αδειών και αναπαύσεων; 
ΑΛΗΘΕΙΑ μέχρι το 2013 ΓΙΑΤΙ ποτέ το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών δεν προσέφευγε στο ΣΕΠΕ για το ότι στην έλξη δεν υπήρχε ούτε καν εβδομαδιαίος προγραμματισμός εργασίας ; Και το έκαναν οι τρελοί και παλαβοί της +ΣυνΕξέλιξης.
Μήπως γιατί απολάμβαναν ασυλίας αλλά και επιλεκτικής μεταχείρισης έναντι των υπολοίπων για να μην ενοχλείτε η ιερή αγελάδα του συνδικάτου;
Νομίζουν κάποιοι ότι θα σιωπούμε παντοτινά για όσα ζούμε ή ζήσαμε; 
Ή μήπως θα μας πούν ότι το ΠΑΜΕ δεν προσφεύγει σε αστικά δικαστήρια και μηχανισμούς της Αστικής Δημοκρατίας εξού και η στάση του αυτή.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ γιατί προσέφυγαν στο ΣΕΠΕ για ...το γεύμα που λάμβαναν επίκουροι  μηχανοδηγοί στο  Capsis το καλοκαίρι του 2015 και έκαψαν με την προσφυγή αυτή κάθε περίπτωση επέκτασης του; (Αφού υπέστησαν πανωλεθρία και εκεί).
Γιατί στήριξαν την καταγγελία της ΠΟΣ στο ΣΕΠΕ για το Οργανόγραμμα (έχασε εκεί η ΠΟΣ) και τις κάρτες των συνταξιούχων ;  Και παρουσίασαν την ήττα της ΠΟΣ ως νίκη!

Γιατί στήριξαν με τόσο πάθος τις προσφυγές στα δικαστήρια για τις πρόσφατες προαγωγές ενώ μέχρι το 2015 δεν το είχαμε δεί ξανά αυτό το έργο,αλλά αρκούνταν σε γενικόλογες τοποθετήσεις περί συστήματος κτλπ κτλπ
ΓΙΑΤΙ "σύντροφοι" δεν προσφύγατε για τα δεκάωρα, τα δωδεκάωρα, τον ελλειπή προγραμματισμό εργασίας σε όλες τις εταιρείες, για τα δεδουλευμένα ρεπό, ΓΙΑΤΙ κάνατε μούγκα για τις πληρωμένες άδειες σε συνδικαλιστές (μήπως έχουμε κ στελέχη του ΠΑΜΕ σε άλλες εταιρείες να πληρώνονται;) αλλά στοχοποιείτε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ άλλους που εργάζονται καθημερινά και μάλιστα για το παραμικρό; (Με ασυλία σε  Πασκίτες και Δακίτες).


Θα σας το πούμε εμείς το γιατί.
ΓΙΑΤΙ είστε ο ορισμός του οπορτουνισμού.

Όπου φυσάει ο άνεμος γενικά για τον εργάτη και σταθερά δίπλα σε ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ,ακλόνητα στηρίγματα του συστήματος.
Απο την άρνηση για την λήψη θέσης για το δημοψήφισμα το 2015(αυτό ντε που το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ),μέχρι τα ντολμαδάκια της Μαρίκας, τα ειδικά δικαστήρια, την Βάρκιζα, την απαξίωση του κινήματος της πλατείας.

Να μετρήθουμε στο τέλος της μέρας και να είμαστε ίδιοι όσοι χτες.
Αυτό είναι το νόημα.
Και με το  στέκι πραγματικά έχετε πρόβλημα.
Γιατί δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να σας απαντάμε όπως σας πρέπει, όταν κάνετε κριτική για την κριτική...
Ακούς εκεί να κατηγορούν ότι το στέκι πανηγύρισε για τα ενιαία μισθολόγια.....Ποιοι; 

Οι οπορτουνιστές  του Κυριακάτικου δεκάωρου και οι γραφικοί εκπρόσωποι τους!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

8 σχόλια:

  1. Δώστε του καμιά Κυριακή παραπάνω μπας και συνέλθει.
    Βάλτε τον δεκάωρα μπας και ξεχαστεί. Απο το μεσημέρι γυρνάει στο ΜΑΙ με μια λίστα. Ελάτε να σας δείξω,ο Γενιδούνιας έχει 9 παραπάνω διανυκτερεύσεις απο εμένα στο εξάμηνο.
    Και όταν κάποιος του είπε ότι εσύ δεν πας με βοηθούς,κοίταζε τον ουρανό.
    ΜΗΝ τον ξεφτιλίζετε άλλο.Οι ξεφτιλισμένοι διαφήμιση ζητούν και τίποτα παραπάνω!
    Κάποιος να ασχολείται μαζί τους,μπας και καταλάβουν ότι υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εν λόγω κομμουνιστής προήχθη σε προιστάμμενο το 2004,χωρίς να έχει καμία προυπηρεσία (ούτε ένα ένσημο),χωρίς να έχει τυπικά προσόντα (απόφοιτος Γενικού Λυκείου) και με εξετάσεις των οποίων τα αποτελέσματα δεν μαθεύτηκαν ποτέ.
    Όταν το 2005 το τότε Σωματείο οδηγών του Προαστιακού ζήτησε τα αποτελέσματα,κάποιος έκανε αίτηση μιλώντας για προσωπικά του δεδομένα που δεν έπρεπε να κοινοποιηθούν στο Σωματείο.
    Μαντέψε ποιος ήταν αυτός.
    Τι δεν το καταλάβατε ακόμα;
    Πάντως οι υπόλοιποι 32, προς τιμήν τους τα ανήρτησαν όλα στον τοίχο,καθώς η αίτηση του ενός έγινε δεκτή και τα αποτελέσματα δόθηκαν στον καθένα προσωπικά και σε κλειστό φάκελο.
    Ποιος δεν τα ανήρτησε;
    Καλά δεν το καταλάβατε ακόμα;
    Αυτός που τότε έλεγε "ΠΑΣΟΚ κ χαθκαμε!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση στα καθαρά και πολιτικά ερωτήματα που έβαλε το στέκι είναι ένα ακόμα παραλήρημα επί προσωπικού απο ένα γραφικό τυχοδιώκτη,υποχόνδριο όπως είπα και προχτές.
      Αυτή είναι και η ένδοια του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών.
      Όταν τους ρωτάνε στα ίσα,τι και πως,αρχίζουν τις επιθέσεις επί προσωπικού.
      Γιατί πολύ απλά δεν έχουν τίποτα να πούν.
      ΝΕΜΕΣΙΣ

      Διαγραφή
  3. ΕΔΩ ΜΑς ΕΠΕΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΙΚ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΓΕΛΙΟΣ- ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΙΚ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ Κ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε, σε αυτόν τον ιστότοπο ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ τα σχόλια.
      Σε κάποιους όλους δεν υπάρχει καν η δυνατότητα απάντησης.
      Όταν γράψεις κάτι ουσιαστικό,εκτός απο βωμολοχίες, το σχόλιο σου θα αναρτηθεί άμεσα.
      Για την ταμπακιέρα πες μας. Για τα ΓΙΑΤΙ που ρωτάμε ΚΑΙ δεν απαντά κανείς.

      Διαγραφή
  6. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή