Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Επιστολή ΠΕΠΕ για τον εκπρόσωπο εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Με επιστολή του Σωματείο μας προς την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλώνει την έκπληξη του για την πρόσφατη αλλαγή του Καταστατικού της Εταιρείας και εξηγεί τον ρόλο του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Διαβάζουμε :
Με έκπληξη τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017
πληροφορηθήκαμε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχώρησε σε αλλαγή του Καταστατικού της και πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας δεν προβλέπεται η θέση του εκπροσώπου εργαζομένων.
Η απόφαση αυτή δεν μας βρίσκει σύμφωνους διότι ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. ήταν αιρετός και η θητεία του δεν είχε ολοκληρωθεί, ενώ ο θεσμός υφίσταται από την ίδρυση της Εταιρείας το 2007, προκειμένου να υπάρχει η φωνή των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και για να γίνονται γνωστές οι εξελίξεις γύρω από το εταιρικό περιβάλλον μέσω της συμμετοχής των εργαζομένων σε αυτό.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.
       
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
     Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου