Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Νομοθετική Ρύθμιση και για τους 21 βοηθούς μηχανοδηγού

Στο κατατεθέν Νομοσχέδιο έχει υπάρξει πρόβλεψη και για το θέμα των 21 βοηθών μηχανοδηγού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς αναφέρετε πως "Στο δεύτερο εδάφιο της παρ. 3 του άρθρου 30 του ν. 3911/2011 (Α’ 12) μετά τη λέξη
«μαθητευόμενων» προστίθεται η φράση «μηχανοδηγών ή βοηθών μηχανοδηγών» και μετά τη φράση «οι μηχανοδηγοί» προστίθεται η φράση «και οι βοηθοί μηχανοδηγοί»".
Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται και τυπικά η δέσμευση του κ. Σπίρτζη -είχε απο το καλοκαίρι εκδόσει και Υπουργική Απόφαση - για το θέμα της ολοκλήρωσης  της πιστοποίησης των 21 συναδέλφων και το μόνο που απομένει είναι η άμεση έναρξη της εκπαίδευσης τους απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Στην συνάντηση του Σωματείου μας με την ΡΑΣ είχε γίνει αναφορά σε αυτήν την ρύθμιση, η οποία και έγινε πραγματικότητα. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου