Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

H ΠΟΣ καταδικάζει τις επιθέσεις εναντίον εργατών μεταναστών απο Χρυσαυγίτες


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση και τον τραυματισμό των δύο εργατών μεταναστών από τους φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες Χρυσαυγίτες στον Ασπρόπυργο.


Δεν θα επιτρέψουμε το ρατσιστικό, εθνικιστικό και φασιστικό δηλητήριο που χύνουν οι υποστηρικτές της ναζιστικής και φασιστικής ιδεολογίας. Η ΧΑ είναι εγκληματίες και δολοφόνοι ακριβώς επειδή είναι ναζιστές και ρατσιστές. 

Είναι εχθροί των εργατών, του εργατικού κινήματος.

Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει όλα τα μέτρα για τη γρήγορη ολοκλήρωση της δίκης των Χρυσαυγιτών και άμεσα να εντοπίσει, να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης και τους εγκληματίες καθοδηγητές τους της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. 

Απομονώνουμε τη ΧΑ, τσακίζουμε το δηλητήριο του εθνικισμού και του ρατσισμού 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα να καταδικάσουν τη ΧΑ.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου