Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

H παραπληροφόρηση δεν βοηθά κανένα


Σοβαρό ατόπημα είχαμε χτες απο το blog της ΔΑΚΕ - Ενότητας Έλξης  καθώς δημοσιεύτηκε άρθρο (που σήμερα το πρωί άρον-άρον αποσύρθηκε) το οποίο αναφερόταν σε 
επικείμενες -άμεσες μάλιστα - αλλαγές στο Οργανόγραμμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το άρθρο αποσύρθηκε σήμερα το πρωί αφού επικαλούνταν "ανεπιβεβαιώτες" πληροφορίες οι οποίες έφταναν στο σημείο να μας ενημερώσουν για Διεύθυνση που οι νέοι ιδιοκτήτες "απόρησαν" για την ύπαρξη της ενώ απο το πρωί οργίαζαν οι φήμες για το πια τελικά Διεύθυνση φωτογράφιζε ο συντάκτης του άρθρου!
Εμείς θα πούμε το εξής.
Η παραπληροφόρηση δεν βοηθά κανέναν σε αυτήν την φάση,ιδιαίτερα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ που οι εργαζόμενοι μετά και την αποπομπή του εκπροσώπου τους απο το ΔΣ της εταιρείας έχουν συγκεκριμένες αγωνίες.
Στο στέκι έρχονται καθημερινά πληροφορίες για ενδεχόμενες προθέσεις,σκέψεις,ακόμα και επιδιώξεις -ευσεβείς πόθους πολλών που θα επιθυμούσαν αλλαγές για δικές τους φιλοδοξίες.
Το να γράψει κάποιος ότι θα αλλάξει το Οργανόγραμμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι το πιο εύκολο καθώς η διαδικασία αυτή συνηθίζεται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ιδιωτικοποίησης εταιρειών. 
Το θέμα όμως είναι να έχει και έγκυρη πληροφόρηση
Και σήμερα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ κανείς -πλήν ελαχίστων- δεν γνωρίζουν τις προθέσεις της Διοίκησης και των νέων ιδιοκτητών.
Και φυσικά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι το σημερινό Οργανόγραμμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ψηφίστηκε και υλοποιήθηκε απο τον κ. Τσαλίδη,σημερινό CeO της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο οποίος φυσικά  έχει αναφερθεί κατά καιρούς και σε ανάγκες τροποποίησης του (θυμίζουμε ότι στις τελευταίες  2 συνεδριάσεις -Αύγουστος- υπήρχε θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τροποποίηση του Οργανογράμματος).

Το βασικό ζητούμενο λοιπόν σε αυτήν την περίοδο δεν είναι η είδηση, αλλά αυτή να είναι έγκυρη και αξιόπιστη (και να μην αναγκάζει τον συντάκτη της "να την κατεβάζει" μερικές ώρες αργότερα).
Το στέκι της έλξης,όπως και τα Σωματεία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα ενημερώσουν άμεσα τους συναδέλφους όταν υπάρχουν πραγματικά γεγονότα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου