Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

H ΠΕΠΕ διαψεύδει την ΓΣΕΕ

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης που εκπροσωπεί το σύνολο των Ελλήνων Μηχανοδηγών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με έκπληξη πληροφορήθηκε το σημερινό Δελτίο Τύπου της ΓΣΕΕ, που αναφέρεται
«σε κατασυκοφάντηση και σπίλωση των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ» από τον Υπουργό Μεταφορών κ.Σπίρτζη.
Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ουδέποτε ερωτηθήκαμε ή κληθήκαμε από τη ΓΣΕΕ τα τελευταία χρόνια για να συζητήσουμε τα υπαρκτά προβλήματα του Ελληνικού Σιδηροδρόμου ή τις θέσεις μας για την ιδιωτικοποιημένη πλέον ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οφείλουμε σήμερα να διαψεύσουμε την ύπαρξη οποιασδήποτε τέτοιας τακτικής από τον κ.Σπίρτζη ή την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών.
Ουδέποτε διαισθανθήκαμε ότι ως εργαζόμενοι τύχαμε «κατασυκοφάντηση ή σπίλωση» από τον αρμόδιο Υπουργό και είναι απορίας άξια η εμπλοκή μας σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.
Οι Μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν διατυπώσει τις διαφωνίες τους για την κυβερνητική πολιτική των τελευταίων χρόνων, την πολιτική ανακολουθία της Κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αγωνίστηκαν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας και θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για ένα Σιδηρόδρομο στην υπηρεσία του Έλληνα Πολίτη.
Είμαστε σαν εργαζόμενοι οι Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ μαζί με τους εργαζόμενους Σταθερής και Οδικής Συγκοινωνίας, γιατί έχουμε κοινά προβλήματα και αγωνιζόμαστε για την από κοινού αντιμετώπιση αυτών.
Καλούμε όσους εκδίδουν δελτία τύπου εξ ονόματός μας, να είναι περισσότερο προσεκτικοί και να επικοινωνούν μαζί μας πριν δημοσιοποιήσουν θέσεις που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα (ΤΡΑΙΝΟΣΕ).
  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας
             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ     

1 σχόλιο:

  1. Η ΠΕΠΕ απεκατάστησε την τάξη και την αλήθεια απέναντι στους επαγγελματίες της ΠΑΣΚ τους συνταξιούχους της ΔΑΚΕ και τους γραφικούς του ΠΑΜΕ.Ο Σπίρτζης ουδέποτε έχει αναφερθεί μειωτικά ή προσβλητικά ή με πνεύμα κατασυκωφάντησης και σπίλωσης των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
    Το αντίθετο έχει συμβεί σίγουρα καθώς είναι γνωστές οι δημόσιες τοποθετήσεις του υπέρ των εργαζόμενων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τον σιδηρόδρομο γενικότερα.
    Πήγε η ΠΑΣΚΕ να καλύψει το αγαπημένο παιδί του Μπένυ στην ΟΣΥ και έβαλε μέσα σε όλα και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
    Αυτή η φωτογραφία στην Ακρόπολη ενόχλησε πολύ κόσμο, η συμφωνία των μηχανοδηγών έχει τρελάνει κόσμο ενώ και τα προβλήματα της ΔΑΚΕ κάπου πρέπει να ξεσπάσουν.
    Ηχηρή απάντηση στην ΓΣΕΕ την Ομοσπονδία - σφραγίδα.
    Ας ρώταγαν πριν,η ΠΕΠΕ δεν κρύβεται.

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή