Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ:Φορητά τερματικά και εκτυπωτές για το προσωπικό κίνησης


Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στο στέκι της έλξης, φορητά τερματικά για τον έλεγχο και την εκτύπωση των εισιτήριων εντός της αμαξοστοιχίας από το προσωπικό κίνησης προμηθεύτηκε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η νέα διαδικασία θα είναι έτοιμη τις
επόμενες μέρες. Στην εικόνα αριστερά η συσκευή που προμηθεύτηκε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η οποία θα λειτουργεί  προφανώς αρχικά στα αρτηριακά τρένα (καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προμηθεύτηκε 12 τέτοιες συσκευές) .
Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προχωρά και η σκέψη για παραχώρηση αντίστοιχων συσκευών στο προσωπικό έλξης για να καταγράφονται όλες οι διαδικασίες που αφορούν την εκμετάλευση.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου