Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Δυσαρέσκεια των Ιταλών της FS για το δίκτυο του ΟΣΕ. Αλλαγές στο δ.σ., επίσκεψη R. Mazzoncini


Δυσαρεστημένοι από το εγχώριο σιδηροδρομικό δίκτυο εμφανίζονται οι νέοι ιδιοκτήτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι Ιταλοί της FS.Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr, στην Ελλάδα καταφθάνει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της FS, Renato Mazzoncini, ο οποίος θα
επιθεωρήσει εγκαταστάσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και θα έχει συναφείς συναντήσεις.


Οι Ιταλοί, ημέρα με την ημέρα, συνειδητοποιούν τις παθογένειες και ατέλειες του εγχώριου σιδηροδρομικού δικτύου και μάλιστα, φαίνεται ότι δηλώνουν «έκπληκτοι και απογοητευμένοι», κάτι το οποίο σημαίνει ότι – αργά ή γρήγορα – θα δοκιμαστούν οι σχέσεις τους με τον ΟΣΕ. 

Από την άλλη, αρκετοί σιδηροδρομικοί τους επικρίνουν ότι, πριν καταθέσουν δεσμευτική προσφορά και εξαγοράσουν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ουδέποτε πραγματοποίησαν ενδελεχή επιθεώρηση του δικτύου.

Πάντως, ήδη εκδηλώθηκαν οι πρώτες αντιδράσεις από τους Ιταλούς, με την αλλαγή του καταστατικού της εταιρείας. Από το διοικητικό συμβούλιο παύτηκε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων και δυο άλλα μέλη.

Φώτης Φωτεινός   - metaforespress.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου