Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

O Ιβάν Σαββίδης (Belterra) και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ «χτυπούν» το εμπορευματικό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο Γκόνο

O Ιβάν Σαββίδης (Belterra, η εν λόγω εταιρεία μετέχει στην κοινοπραξία του ΟΛΘ) και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ «χτυπούν» το εμπορευματικό κέντρο της ΓΑΙΑΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, στο στρατόπεδο του Γκόνου.Οι δυο εταιρείες κατέθεσαν
μη δεσμευτικές προσφορές για τη δημιουργία και εκμετάλλευση ενός εμπορευματικού κέντρου που εκτείνεται σε 672 στρέμματα, με δυνατότητα δόμησης 300.000 τμ.

Οι δεσμευτικές προσφορές (στο στάδιο αυτό ενδέχεται να εμφανιστούν και νέοι υποψήφιοι επενδυτές) αναμένονται το πρώτο τρίμηνο του 2018. Το ΕΚ έχει προϋπολογισμό 150 – 200 εκατ.   

Για τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό της ΓΑΙΑΟΣΕ και καθώς η πλειοψηφία των φορτίων διεθνούς προορισμού, που διακινούνται από τον ΟΛΘ, είναι χύδην εμπορεύματα, πρώτες ύλες ή γενικό φορτίο, είναι ιδιαίτερα σημαντική η ύπαρξη μεγάλης έκτασης για προσωρινή εναπόθεση και ενδιάμεση επεξεργασία.

Ήδη στο χώρο αυτό συμφωνήθηκε η παραχώρηση στον ΤΑΠ (Trans Adriatic Pipeline) έκταση περίπου 100 στρεμμάτων ως χώρος κεντρικής αποθήκευσης και διανομής σωλήνων.

Φ. Φωτεινός - metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου