Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Νέες αιχμές της ΕΕΣΣΤΥ εναντίον της ΓΑΙΑΟΣΕ

Νέες αιχμές της ΕΕΣΣΤΥ εναντίον της ΓΑΙΑΟΣΕ, καθώς η ΕΕΣΣΤΥ δεν «ξεχνά» ότι η ΓΑΙΑΟΣΕ έχει αναλάβει τη μίσθωση και διαχείριση του τροχαίου υλικού, κυριότητας του ελληνικού δημοσίου, αφήνοντας στην ΕΕΣΣΤΥ μόνο το αντικείμενο της συντήρησης.

Σε πρόσφατο σιδηροδρομικό συνέδριο,  ο πρόεδρος της ΕΕΣΣΤΥ Γιάννης Αντωνιάδης είχε επισημάνει ότι «η ΓΑΙΑΟΣΕ δεν πληροί τις, εκ του νόμου, απαιτούμενες προϋποθέσεις για να διαχειριστεί τεχνικά το τροχαίο υλικό, μπορεί όμως, ως οικονομικός διαχειριστής, να αναθέσει αυτή την εργασία στην ΕΕΣΣΤΥ, μέσω σχετικής σύμβασης, έναντι συμβολικού τιμήματος».
Στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης χρήσης του δικτύου του ΟΣΕ από την Rail Cargo Logistics Goldair, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΣΣΤΥ Γιώργος Αναγνωστόπουλος ήταν πιο ξεκάθαρος. «Η ΓΑΙΑΟΣΕ θα φύγει από το κάδρο», υπογράμμισε.   
Πάντως το σίγουρο είναι ότι, τόσο η ΕΕΣΣΤΥ, όσο και η ΓΑΙΑΟΣΕ χαιρέτισαν την συμφωνία ΟΣΕ –  Rail Cargo Logistics Goldair, καθώς αποκτούν ένα σημαντικό πελάτη.
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου