Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Στο μηχανοστάσιο ΜΑΙ ο R. Mazzoncini

Στο Κεντρικό μηχανοστάσιο της χώρας, ξεναγήθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Ferrovie Dello Stato Italliane R.Mazzoncini συνοδευόμενος απο στελέχη της FS,τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Τσαλίδη,τον
Δ/ντη ΔΙΚΑΜ κ. Λύτρα,τον Δ/ντη ΔΙΤΡΥ κ. Κώτσα,τον Προϊστάμενο Υπηρεσίας Κεντρικής κ Νότιας Ελλάδας συνάδελφο Γαργαλάκο, τον Προϊστάμενο Τμήματος Προγραμματισμού Εργασίας συνάδελφο Διδασκάλου και  τον ειδικό σύμβουλο του κ. Τσαλίδη, συνάδελφο κ. Τσαρούχη.
Στην παρουσία του στο Κεντρικό μηχανοστάσιο το αφεντικό της FS περιηγήθηκε στον χώρο φύλαξης και συντήρησης του τροχαίου υλικού,  καθώς στους χώρους εργασίας του προσωπικού έλξης.
Ιδιαίτερη σημασία έδωσε στο θέμα του Προγραμματισμού Εργασίας, όπου ρώτησε πως γίνεται αυτός και αν υπάρχει επαρκές προσωπικό ενώ σχεδόν προαναγγέλθηκε η είσοδος ειδικού software που θα βοηθά τους συναδέλφους που απασχολούνται για την αρτιότερη εκπόνηση του.
Ο κ. Mazzoncini συνομίλησε με τους εργαζομένους όπως και με στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τονίζοντας πως μπαίνουν σε μια μεγάλη σιδηροδρομική οικογένεια και πως σκοπός των Ιταλών είναι να βοηθήσουν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να αναπτυχθεί.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου