Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Την Δευτέρα 07 Ιουνίου οι εξετάσεις του Ελληνογερμανικού στην Θεσσαλονίκη

Ενημέρωση απο την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ
 Την Δευτέρα 07 Ιουνίου οι εξετάσεις του Ελληνογερμανικού στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφόρηση που έχουμε την Δευτέρα 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις του Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου στην Θεσσαλονίκη, για τους πρώην
μαθητευόμενους τεχνίτες (Ηλεκτρολόγοι, Ηλεκτρονικοί, Εφαρμοστές).της συμπρωτεύουσας.

Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώνετε για τους μαθητές της Βόρειας Ελλάδας μία διαδικασία που θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό αλλά οι συνθήκες της πανδημίας δεν το καθιστούσαν δυνατό, ενώ αναμένετε το επόμενο διάστημα να ανακοινωθεί και η ημερομηνία για τους πρώην μαθητές της Αθήνας.

Θυμίζουμε τις πιέσεις που είχε ασκήσει το Σωματείο μας προκειμένου να γίνουν σύντομα οι εξετάσεις, και την απαίτηση μας προς την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την άμεση πρόσληψη όλων των επιτυχόντων των εξετάσεων. 

Παραμένει θέση μας η πρόσληψη όλων των συναδέλφων που εργάσθηκαν στην τεχνική βάση και δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους.

1 σχόλιο:

  1. Δύο χρόνια αναμονή από τους πρώτους απολυμένους κι ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Οι πιέσεις πρέπει να είναι μόνιμες και έντονες ώστε να μην προσληφθούν άλλοι στις θέσεις όσων αδίκως έχουν μείνει εκτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή