Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Τρείς και ο νόθος

Θα θέλαμε να είμαστε σε μια πλευρά να βλέπαμε και να μεταφέραμε την τραγική εικόνα στην συγκέντρωση συνδικάτου, Οργάνωσης- σφραγίδας, αυτές τις ημέρες.  

Να μεταφέραμε την εικόνα δέκα (και αν) συνδικαλιστών να κοιτάζονται απορημένοι γιατί δεν παρευρέθηκε κανείς εργαζόμενος στην συγκέντρωση τους, την ώρα που οι εργαζόμενοι συσπειρώνονται γύρω απο τα Σωματεία τους για να αντιμετωπίσουν την λέλαιπα και τις αντεργατικές ρυθμίσεις της νεοφιλελεύθερης Κυβέρνησης της χώρας.

Ένα πάλαι ποτέ δυναμικό συνδικάτο με παρέμβαση στα δρώμενα, να έχει καταντήσει ουραγός και  η ιστορία του  σήμερα να διασύρεται απο μια ηγεσία που εκλέχθηκε μετά απο νόθες διαδικασίες. 

Όσοι έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες.

 Και αν αυτή είναι η αρχή, το τέλος θα είναι πολύ χειρότερο. 

Όσοι εκλέγονται με νοθεία αυτά βρίσκουν μπροστά τους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Οι πληροφορίες λένε ότι όλοι μαζί χωράγανε σε ταξί.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου