Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Κατώτερη των περιστάσεων η ΓΣΕΕ

 
Για πρώτη φορά η Συνομοσπονδία κρύβεται πίσω απο απόφαση ενός Εργατικού Κέντρου, για να λάβει απόφαση για αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων! Ενώ ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ έλεγε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου  ότι
οι υποκείμενες Οργανώσεις (Εργατικά Κέντρα- Ομοσπονδίες) πρέπει να ακολουθούν την υπερκείμενη (ΓΣΕΕ),  σήμερα πρότεινε η ΓΣΕΕ να ακολουθήσει την απόφαση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και να προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του αντεργατικού Νομοσχεδίου. 

Η στάση αυτή αποδιοργανώνει και αποσυντονίζει τον αγώνα των εργαζομένων. 

Τραγικός επίλογος στην σημερινή συνεδρίαση της ΓΣΕΕ, η τοποθέτηση μέλους του Προεδρείου της, (Ο Πρόεδρος είχε σημαντικότερες δουλειές) , όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει αν το Εργατικό Κέντρο αλλάξει στάση στην σημερινή -έκτακτη- του συνεδρίαση. 

Εμείς θα ακολουθήσουμε την πρώτη απόφαση ανέφερε....

Για άλλη μια φορά η ανάγκη αναδιοργάνωσης του συνδικαλιστικού κινήματος είναι επιτακτική. 

Και πρέπει να γίνει απο την βάση.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου